Post Malone to na "Hollywood's Bleeding" má na háku a stejně jede bomby

17.11.2019 08:30 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kdo ví, jak se to stalo, ale najednou je chlápek, co neumí zrovna moc dobře zpívat a rapuje jen obstojně, jednou z největších globálních hvězd s kupou hitů v zádech. A zatímco na prvních dvou deskách Post Malone jen nabíral dech, na albové trojce "Hollywood's Bleeding" už pořádně roztahuje křídla.
7/10

Post Malone - Hollywood's Bleeding

Skladby: Hollywood's Bleeding, Saint-Tropez, Enemies (featuring DaBaby), Allergic, A Thousand Bad Times, Circles, Die for Me (featuring Future and Halsey), On the Road (featuring Meek Mill and Lil Baby), Take What You Want (featuring Ozzy Osbourne and Travis Scott), I'm Gonna Be, Staring at the Sun (featuring SZA),Sunflower (with Swae Lee), Internet, Goodbyes (featuring Young Thug), Myself, I Know, Wow
Vydáno: 6.9.2019
Celkový čas: 50:56
Vydavatel: Republic

Post Malone má v sobě kouzlo, které pravděpodobně spočívá mimo jiné v tom, že vypadá, že to má dost na háku a s ničím se moc ne*ere. Třetí deska "Hollywood's Bleeding" má sedmnáct tracků a přitom trvá sotva padesát minut. Během té doby rapper, zpěvák, skladatel, producent a kdovícoještě sype jeden hit za druhým a člověk má díky jeho ležérnímu projevu dojem, že se u toho snad ani nezapotí.

Druhým hlavním důvodem jeho aktuálního úspěchu je asi jeho žánrová bezbřehost. Nedělá mu totiž problém natočit naprosto mainstreamové písničky ("Circles", "Sunflower"), hiphopové kousky ("Wow") nebo i čistou (a opravdu skvělou!) rockeřinu jako "Take What You Want". Do té si pozval Ozzyho Osbourna a klidem sobě vlastním ho spojil s dalším hostem, Travisem Scottem. V mnoha skladbách žánrové kotrmelce samozřejmě kombinuje dohromady. Při velmi krátkých stopážích písniček ("Internet" má jen něco přes dvě minuty) tak není čas, aby začaly nudit. A když by snad už mohly, skončí a začne hrát další.

Vypadá to, že Post Malone prostě přišel na recept na úspěch. Pere tam bez rozmýšlení jednu písničku za druhou s tím, že ona se snad občas nějaká povede. A že se mu jich povedlo na třetí desce opravdu hodně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY