Show Queen Relived 2020 by Queenie má obrovský úspěch. Organizátoři přidávají druhý koncert v O2 areně

12.11.2019 15:38 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fanoušci hudební legendy Freddieho Mercuryho a skupiny Queen mohou v květnu zažít megakoncert Queen Relived 2020 v O2 areně hned dvakrát po sobě. Pro velký zájem o vstupenky přidávají organizátoři v sobotu 16. května 2020 další show.

Jedna z nejlepších světových tribute skupin Queenie tak po 1 200 odehraných koncertech po celém světě uvede na domácí půdě dvojitou dávku těch nejlepších hitů legendární britské rockové kapely.

Oslňující úspěch rockové skupiny, který v historii nemá obdoby, nepomíjí ani po smrti legendárního frontmana. Důkazem toho je skupina Queenie, která se může těšit z téměř vyprodané O2 areny a přesně po dvou měsících také z dalšího termínu koncertu. "Máme ohromnou radost z takového zájmu o show Queen Relived a s celou kapelou se těšíme, že si obrovskou stage užijeme se všemi diváky hned dvakrát po sobě," řekl frontman skupiny Queenie Michael Kluch. Tomu byl do vínku nadělen jedinečný talent a především hlas, kterým dokáže zazpívat skladby v původním rozsahu slavného zpěváka.

Queen Relived 2020 by Queenie se uskuteční 15. a 16. května 2020 od 20:00 hodin v pražské O2 areně. Vstupenky si fanoušci budou moci zakoupit od 12. listopadu 2019 v síti Ticketmaster a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY