Fanoušci taneční muziky jásají: přijedou The Chainsmokers

05.11.2019 13:42 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

The Chainsmokers, držitelé Ceny Grammy a aktuálně jedni z nejrespektovanějších zástupců taneční scény, ohlásili evropské turné, které čítá devět měst a bude zahájeno 7. října 2020 v Mnichově. A jednou z jeho zastávek bude i Praha.

Posledních dvanáct měsíců bylo pro kapelu naprosto zásadních. Nejen, že do své diskografie pánové přidali dalších několik hitů (například "Who Do You Love" s 5 Seconds Of Summer nebo "Takeaway" s Illenium a Lennon Stellou), ale zároveň se podle prestižního magazínu Forbes zařadili mezi nejvíce vydělávající celebrity. Ba co víc, na taneční scéně jsou nejlépe vydělávajícími umělci vůbec - nechali za sebou taková jména jako Marshmello, Calvin Harris, David Guetta nebo Martin Garrix. Již 8. listopadu navíc vyjde jejich nová skladba "Push My Luck", která se (stejně jako již letos vydané tracky) objeví na chystaném albu "World War Joy".

Formace je v současné době v polovině svého masivního severoamerického turné po arénách a do prosince letošního roku s ním navštíví více než čtyřicet měst. Slaví úspěchy nejen v komerčních a klubových hitparádách, největším zážitkem jsou ale její živá vystoupení, během kterých její členové kombinují svůj DJský um s hudebními nástroji a živým zpěvem. O jejich kvalitách se budeme moci na vlastní oči opět přesvědčit 8. října 2020, kdy se vrátí do pražské TipSport Areny. Vstupenky v rozmezí 1 590 - 1 890 Kč jsou k mání v sítích TMaster a TPortal od 8. listopadu 11 hodin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY