Kompilace "In Search Of Sunrise" jde do patnáctého kola

14.11.2019 16:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

DJské kompilace si u fanoušků taneční hudby našly pevné místo a jejich prodeje každoročně stoupají. Jednou z těch nejúspěšnějších je "In Search Of Sunrise", která existuje již celých dvacet let. V těchto dnech se na trhu objevuje již patnácté pokračování.

S výběrem začal v roce 1999 holandský DJ a producent Tiësto, po sedmi dílech převzal záštitu nad setíky toho nejlepšího z trancu Richard Durand. Od roku 2018 pak spadá selekce do pravomoci Němce Markuse Schulze. Tento v Miami žijící umělec se i letos postaral o jeden ze tří DJských setů. Hosty, kteří namíchali druhý a třetí disk, jsou německý DJ a producent Jerome Isma-Ae a jeho finský kolega Orkidea.

In Search Of Sunrise 15 cover
© facebook interpreta
"In Search Of Sunrise" tentokrát přináší sedmačtyřicet žánrových novinek a kromě exkluzivních tracků od všech třech zmiňovaných nabízí i skladby od Langeho, Ferryho Corstena, Paula Oakenfolda, Giuseppe Ottavianiho, BTho, Solarstonea nebo Jam & Spoon. Titul je k dispozici digitálně a samozřejmě i fyzicky v trojdiskovém kompletu. Do našich obchodů se dostane v distribuci 15. listopadu, pokud rádi nakupujete mimo Českou republiku, pořídit ho můžete například i zde.

Trojcédéčko v těchto dnech propaguje nový singl Markuse Schulze s názvem "Ave Maria", ke kterému hudebník před pár dny představil i videoklip. Podívat se na něj můžete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY