Nomádi She Past Away představí novou desku v Kabinetu MÚZ

04.11.2019 16:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Další náruč tvrdé a temné muziky představí už 6. listopadu v Kabinetu MÚZ She Past Away, V0NT a Pulsar. Předprodej vstupenek probíhá zde.

She Past Away (TUR/GR)
Nomádská dvojice She Past Away se vrací do Brna, aby nás opět zavedla do svého temného a zároveň fascinujícího dark-wave prostředí časově zakotveného v osmdesátkovém soundu. Předpisový kytarový, post-punkový zvuk a synth-dark-popový, silně návykový chtíč, kombinovaný s minimalistickou poezií v turečtině. Osobní zpověď plná sentimentální úzkosti a nihilistického myšlení. Letošní rok je pro She Past Away ve znamení znovu vydání prvních dvou alb na americkém prestižním vydavatelství Metropolis (Front Line Assembly, Bauhaus, IAMX) a na konci května vypustili novou, v pořadí třetí velkou desku s názvem "Disko Anksiyete". Tu představí také vedle svých osvědčených hitů na jediném plánovaném koncertu v ČR v Kabinetu MÚZ.

V0NT
Hardcore punkové kořeny, techno blackmetalové bubáctví a post EBM chladnost. Maskovaní V0NTové se životopisem poznamenaným v kapelách Gattaca, Remek, Marnost, Bahratal, Lakmé. Kazety na Stoned To Death a split vinyl s holandsko-německými Crevasse (seženeš v Kabinet Records). "Behind the masks of total choice different forms of the same alienation confront each other." (Guy Debord)

Pulsar
Duo ve složení kytara a zpěv Tomáš Přidal (Deceased Squirrel On The Phone) + automatický bubeník a baskytara Bob Vrátníček (Dirty Picnic). Rotující neutronové skladby jako "She Is Mr. Elf", "Daddy Vanished In The Glue", "Crumpled Mountain" nebo "Cold Wave Is Colder Than Your Heart" vydávají elektromagnetické záření. Pulsar je psych/post punk, ovšem jak řekl Werner Becker z Max-Planck-Institut für extraterrestrische Physik: "Neexistuje žádná přijatá teorie, teprve poslední poznatky nám umožňují vytvoření přesnější představy."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY