The Rasmus se vracejí do Prahy, přehrají u toho celé album "Dead Letters"

21.10.2019 23:47 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Finská rocková kapela The Rasmus funguje už od devadesátých let, největšího úspěchu ale dosáhla v roce 2003, kdy naplno mezinárodně prorazila s přelomovou deskou "Dead Letters". A právě tu nyní v Praze odehraje od začátku do konce. Stane se tak už ve čtvrtek 24. 10. ve Velkém sále Lucerny.

The Rasmus svou pouť k uším posluchačům začali už v roce 1994 a od té doby na trh vypustili devět studiových desek. Z nich vzešly nejen ikonické singly "In The Shadows", "First Day Of My Life" nebo "Funeral Song", ale také například "Sail Away", "No Fear", "Paradise", "Livin' In A World Without You", "Justify", "Wonderman" a spoustu dalších. S velkou pravděpodobností je všechny znáte, neboť od svého zmiňovaného průlomu se stali miláčky nejen našich rádiových dramaturgů.

K patnácti letům od vydání "Dead Letters" si tak frontman Lauri po letech znovu zaplétá havraní pera do vlasů a připomene nejsilnější období své kapely. A jelikož je rockové kvarteto naživo zárukou kvality, je poměrně pravděpodobné, že ze čtvrtečního koncertu budou odcházet fanoušci spokojení. Jako předkapela vystoupí Eddie Stoilow.

Vstupenky jsou k dispozici například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY