Robert Nickson konečně vydal debutové album

24.10.2019 15:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak dokázaly například i nedávné výsledky ankety DJ Mag Top 100, hudební styl trance zažívá v poslední době nezanedbatelný příliv nových fanoušků. Možná proto se mnoho zástupců tohoto stylu nyní uchyluje i k vydávání autorských alb. V letošním roce jejich řady rozšiřuje mimo jiné i Robert Nickson - konečně na trh uvádí svůj debut.

Robert Nickson - Tellurian
© facebook interpreta
Pro zasvěcené je tento britsko-norský producent pojmem již pěknou řadu let. Produkování a DJingu se věnuje již dobrých patnáct let a již léta jsou jeho songy podporovány takovými ikonami jako Armin van Buuren, Paul van Dyk, Tiësto nebo trio Above & Beyond. Autorské album mu v jeho biografii ale doposud chybělo. V roce 2018 s kolegou Driftmoonem vytvořil projekt Astrosphere, který kombinoval živé hudební nástroje s DJským setem. Možná právě tam vznikla myšlenka natočit podobně koncipované autorské dílo.

Jeho debutový počin dostal název "Tellurian" a čítá celých osmnáct položek. Na natáčení nebyl Robert zcela sám, hosty alba jsou například M.I.K.E. Push, Re:locate nebo zpěvačka Thea Riley. K mání je album digitálně a samozřejmě i na CD. K nám se fyzické nosiče dostanou v prvních listopadových dnech, pokud nechcete čekat nebo vám stačí album poslechnout či stáhnout, zde je ten správný odkaz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY