Queens Of The Stone Age připomenou svoji diskografii na vinylech

12.10.2019 16:59 - Ondřej Kocáb | foto: Adam Hencze / musicserver.cz

Queens Of The Stone Age momentálně prožívají klidné mezidobí po desce "Villains", fanoušci však mohou nadšeně čekat na 22. listopad a 20. prosinec. V tyto dny totiž parta z Kalifornie vydá reedice starších alb, která jsou delší dobu na vinylových nosičích nedostupná.

Jako první přijde na řadu placka "Rated R" z roku 2000, proslavená hity "Feel Good Hit Of The Summer" a "The Lost Art Of Keeping A Secret", a také nejslavnější deska "Songs For The Deaf". Tu formace natočila v roce 2002 i za pomoci bubeníka Davea Grohla či Marka Lanegana. Z té vzešly pecky jako "Go With The Flow" nebo "No One Knows". Dostupná bude i ve speciální barevné verzi. O měsíc později dojde i na "Lullabies To Paralyze" z roku 2005 a "Era Vulgaris" z roku 2007. Všechna alba už je možné si předobjednat.

Mimo to Josh Homme, kytarista, zpěvák a hlavní postava QOTSA, po šestnácti letech obnovil svoje Desert Sessions: na značce Matador Records vydá 25. října hned dvě alba - "Arrivederci Despair" a "Tighwads & Nitwits & Critics & Heels". Spolu s ním se na deskách objeví Les Claypool, Billy Gibbons ze ZZ Top, Jake Shears ze Scissor Sisters, Mike Kerr z Royal Blood či Stella Mozgawa z Warpaint.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY