Rybičky 48, Bára Zemanová a Pokáč zavzpomínali na hit "Zamilovaný/Nešťastná"

10.10.2019 09:58 - Filip Vahala | foto: musicbar.cz

Ještě než se kutnohorští pankáči Rybičky 48 vydají na podzimní turné napříč Českou republikou, rozhodli se vydat pokračování své ságy "Zamilovaný/ Nešťastná", tentokráte po deseti letech. Kromě již známé Báry Zemanové se v singlu překvapivě objeví i písničkář Pokáč.

Další kapitoly příběhu fiktivního páru Zemanová-Ryba se tentokrát ujal téměř dvorní režisér kapely Ondřej Soukup. Na scénáři se nyní podíleli i všichni členové Rybiček včetně manažera Martina Řehoře, o důležité speciální efekty se postaral Karel Vohlídka. Tvůrci dokázali, že i s jednoduchou pointou se dá dobře pracovat, a vytvořit tak originální klip.

Po deseti letech se vracíme do domu zamilovaně-nešťastné dvojice, ve kterém spolu s ní bydlí tři děti. Díky šikovnosti týmu kolem Soukupa se všechny až nápadně podobají všem členům skupiny, samozřejmě kromě zpěváka. Muzikanti se pak ve snímku postupně objeví jako pošťák, zahradník nebo soused. Důležitou postavu ztvárňuje již zmíněný Pokáč, který rovněž vystupuje jako soused. Není však milencem, nýbrž nestranným pozorovatelem.

Když se snoubí rybičkovský a pokáčovský vtip, můžeme očekávat skvělý song. To se také povedlo, ačkoli mu tentokrát chybí takový ten punkový drive. Co se dá dělat, i pankáči dospívají. Však také v listopadu příštího roku můžete spolu s Rybičkami 48 oslavit jejich plnoletost na jejich dosud největším koncertě v O2 areně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY