System Of A Down se po třech letech vrátí do Česka

01.10.2019 08:09 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Po třech letech a navíc v původním složení se do České republiky vracejí System Of A Down. Dne 16. června 2020 zahrají v pražské O2 areně. Jako host je doprovodí Ego Kill Talent. Vstupenky v cenovém rozmezí 1 490 - 1 990 Kč budou od 4. října k mání v sítích TPortal a TMaster.

Kritici nazývají hudbu System Of A Down všelijak, ale kapelu škatulky příliš nezajímají. Zpěvák Serj Tankian k tomu říká: "System Of A Down pro mě není progresivní skupina. Ale není to zřejmě ani typický popový projekt. Rozhodně naší hudbě věnujeme pozornost, abychom se ujistili, že to není něco, co již někdo předtím slyšel." A Odadjian (basová kytara) k tomu dodává: "Můžete nás srovnávat, s kým chcete. Je mi to jedno. Srovnávání a hudební škatulky nemají na tuhle bandu žádný vliv. Fakt je fakt: jsme tím, kým jsme."

Speciálními hosty budou brazilští Ego Kill Talent, kteří nedávno vydali své druhé album a v dubnu se jim poštěstí koncertovat na brazilských stadionech společně s formacemi Metallica a Greta Van Fleet. V květnu se poprvé představí v USA, v červnu pak vystoupí na evropských festivalech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY