Slayer svou kariéru završí snímkem "Repentless Killogy"

17.09.2019 09:14 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Americké thrashmetalové legendy Slayer pomalu startují poslední část svého finálního světového turné, během kterého odehrály koncert i v pražské Tipsport Aréně. Ale ještě než zhasnou poslední ohně a naživo naposledy zazní hit "Angel of Death", vyšlou muzikanti do světa svůj testament. Ponese název "Repentless Killogy" a bude se skládat ze dvou částí. Zároveň je oznámení o tomto posledním projektu také odpovědí na to, co znamenaly před časem zveřejněné podivné trailery (v nichž mimo jiné účinkoval herec Danny Trejo).

Slayer totiž připravili hraný filmový kraťas, notně béčkový a krvavý, který se bude zakládat na trojici standardních hudebních videí zveřejněných k jejich (asi už skutečně definitivě) poslední desce "Repentless". Zmíněná videa budou tvořit úvod celého příběhu a poslouží coby prostor pro představení hlavního hrdiny, bývalého neo-nácka Wyatta, který se pokusil vymanit z vlivu svého bývalého gangu. Ten se mu ale pomstí nejhorším možným způsobem - brutálně zabije jeho těhotnou manželku. Film pak bude pokračovat v současnosti a sledovat Waytta na útěku před zákonem a mířícím za pomstou. Film režíroval BJ McDonnell, trailer najdete níže.

Druhou částí setu bude kompletní záznam koncertu kapely, který odehrála 5. srpna 2017 v Los Angeles. Režisérem je Wayne Isham, který natočil videoklipy pro taková jména, jako je Metallica, Foo Fighters, Michael Jackson, Kelly Clarkson či Britney Spears. Záznam stojí na hitech a skladbách, které jsou dnes součástí zlatého fondu metalu. Zazní tak třeba "South of Heaven", "War Ensemble","Mandatory Suicide", "Dead Skin Mask", "Raining Blood" nebo "Angel of Death".

Živák vyjde na Blu-ray nosičích, k dispozici bude i audio verze koncertu, a to jako set dvou CD nebo dvou LP. Vinyly si krom klasické černé budete moci pořídit v osmi limitovaných variantách. Koncert se objeví i na streamovacích službách, ve všech podobách vyjde 8. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY