Na Rhythm Of Life pro dobrou věc

10.09.2019 19:27 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Po několikaměsíční pauze se ve čtvrtek 12. září v pražském klubu Cross rozduní drum and bass v diktátu nejen hlavní hvězdy večera - britského producenta a skvělého DJ Rockwella. A bude toho ještě víc.

Špička českého DnB a producent Rido představí svůj nový label Rido Music a také vznikající výjimečný multimediální projekt Erutuf, ve kterém půjde o propojení hudby s realistickým 3D příběhem. "Mou dlouholetou láskou byl vždycky film, hlavně sci-fi, a hudba, a tak jsem léta přemýšlel, jak by se daly propojit. Nakonec myšlenka uzrála natolik, že jsme se rozhodli si vytvořit takový projekt sami," přibližuje Rido. Premiéra Erutuf proběhne 24. ledna 2020 v divadle Archa.

Čtvrteční akce bude mít benefiční charakter. Veškeré vybrané vstupné půjde na realizaci projektu Erutuf. Vstupenka bude v prodeji za symbolických 150 Kč, ale je zcela na vás, kolik a zda přihodíte navíc.

Od 21.00 večer do 6.00 ráno se o zábavu v klubu Cross kromě Rockwella postarají ještě Rido, Counterstrike, Hybris, 2k a Thez. Doplní tak řadu významných hostů, kteří naplnili line-up Rhythm Of Life v minulých letech, mezi něž patří Leeroy Thornhill, bývalý tanečník The Prodigy, ikona světového DnB DJ Grooverider, britská legenda DJ Die, DJ Optiv nebo DJ SL2.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY