Berenika Kohoutová se jako "Holka roku" brání škatulkování

11.09.2019 13:01 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Kdo očekával, že se Berenika Kohoutová pokusí navázat na virální hit "Dělám stojky" podobnou ztřeštěností, velmi se zmýlil. Novinka chytlavost nezapře, dunivý beat ale nahradila melancholická melodie. "Právě v tom je pro mě kouzlo hudby - v rozmanitosti," prozradila zpěvačka v našem rozhovoru a "Holkou roku" to nyní hezky potvrdila. Velmi se povedla zejména instrumentální část po refrénu.

Ve videoklipu funguje jako jakási porotkyně různých žen. Od každé z nich si následně přisvojí nějakou věc, ve finále tak má na jedné noze lodičku, na druhé baletní piškot a v rukách drží kočku. Nápaditý klip natočila v prostorách Futura se svou sestrou, dokumentaristkou Rozálií Kohoutovou. "S námětem na video jsem přišla já a přivedla k němu ségru. Vždycky jsme spolu chtěly něco dělat a klip se tak nějak nabízel. Od začátku jsme se shodly, co v něm chceme. Přály jsme si, aby to byl trochu bizár. A myslím, že se nám to povedlo splnit dokonale!" vzpomíná na natáčení Berenika. Za blyštivou odlišnost si může připsat body k dobru.

A jak zní vlastně hudebnice naživo? Koho nelákaly koncerty s albem "Berenika Meets Jazz", bude moci ohodnotit popové vystoupení 18. října v pražském Paláci Akropolis, kde ji doprovodí nová kapela. Kromě singlů uslyšíme i další skladby z chystaného alba "Holka roku", které by mělo vyjít v listopadu a které produkuje Jiří Burian.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY