Bombay Bicycle Club se vracejí s chytlavým singlem "Nothing But You"

12.09.2019 15:31 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Londýnské kvarteto Bombay Bicycle Club ukončilo pauzu a pomalu připravuje fanoušky na další album. První ochutnávkou je singl "Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)". Premiéru si odbyl koncem srpna na stanici BBC v pořadu Future Sounds, skupina k němu nyní pořídila i videoklip z režie Louis Bhose.

Britové se naposledy ukázali s kolekcí "So Long, See You Tommorow" v roce 2014. Kritiky chválená deska se tehdy dokonce vyšvihla až do čela britského albového žebříčku. Následující kroky členů však vedly z vrcholu k vedlejším projektům. Frontman Jack Steadman vydal sólovku jako Mr. Jukes a basák Ed Nash se vrátil ke své další partičce Toothless.

Novinka "Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)" však nachází formaci v plné síle. Jedná se o pohodový návrat s chytlavým opakujícím se refrénem, zvukově směřujícím ke starším věcem. Videoklip navíc tak trochu ukazuje, že i muzikanti sami sobě chyběli. Roli v něm hrají všichni členové kapely, nicméně samostatně izolovaní od ostatních. Každý z nich následně postaví svatyni věnovanou zbylým spoluhráčům. Kompletní deska, která je momentálně ve fázi posledních příprav, vyjde 17. ledna 2020 pod názvem "Everything Else Has Gone Wrong".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY