Hudební událost léta - The Offspring zahrají v srpnu na brněnském výstavišti

07.08.2019 10:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

S koncem léta přijde i jeden z jeho hudebních highlightů. Dne 21. srpna zahrají v rámci série Rock For People Concerts na brněnském výstavišti punk-rockové legendy The Offspring. Na festivalu Rock For People 2016 vystupovali vedle Massive Attack v roli headlinerů a na loňském vydařeném koncertě v Praze The Offspring opět dokázali, že jich není nikdy dost. Kapela se k nám vrací velmi ráda, přičemž svůj úplně první koncert v Praze odehrála v roce 1993 v malém klubu ve sklepě jako předkapela NoFX, pro které tehdy dělal kytarista The Offspring bedňáka. Není pochyb o tom, že nás opět čeká nezapomenutelný zážitek, což slibuje i obrovská fanouškovská základna, která na koncertech umí s kalifornskými hochy odzpívat téměř každé jejich slovo. Jako support vystoupí kapely Ignite, WSTR a Burning Steps.

Vstupenky jsou v prodeji za 1 190 Kč na GoOut.cz. Více informací je zde. Koncertu předchází o den dříve ještě jedno vystoupení kapely v Amfiteátru Loket. Zde jsou ale vstupenky již vyprodané.

The Offspring založil v polovině osmdesátých let kytarista Bryan Dexter Holland a basista Greg K, tehdy ještě pod názvem Manic Subsidal. Jejich první velký úspěch přišel v roce 1994 s vydáním třetího studiového alba "Smash", které se stalo dosud nejprodávanějším albem, jaké kdy vyšlo na indie labelu. Desky se prodalo přes dvanáct milionů kusů a dočkala se hned šesti ocenění platinové desky. Následující alba jako "Ixnay On The Hombre", "Americana" či "Conspiracy Of One" sice na úspěch "Smash" nedosáhla, ale i tak získala platinové desky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY