Natalie Imbruglia přivede na svět své šesté album a první dítě

30.07.2019 10:54 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Samé radostné zprávy oznámila na sociálních sítích Natalie Imbruglia. Australská zpěvačka, na níž fanoušci oceňují nejen příjemné popové melodie, ale i její pověstnou srdečnost, se pochlubila s novinkami, které ji čekají letos na podzim. "Vydám nové album a budu máma!" zaradovala se.

Interpretka devadesátkového hitu "Torn" podepsala novou nahrávací smlouvu u vydavatelství BMG a pro šestou řadovou desku prý složila spoustu skladeb. "Posledních pár let jsem byla vytížena psaním písniček a teď už se nemohu dočkat, až je uslyšíte," uvedla. V probíhající dekádě zatím vydala jen jedno album - "Male" z roku 2015, na kterém předělala songy svých mužských kolegů.

Imbruglia už několikrát vystoupila v České republice. V Praze jsme ji naposledy viděli na sklonku roku 2017. Zda vyjede na turné s novým materiálem, zatím zůstává otázkou. Ve čtyřiačtyřiceti letech si totiž poprvé bude plnit mateřské povinnosti. "Ti, kteří mě znají, vědí, že jsem si to přála velmi dlouho," svěřila se. Dodala, že k umělému oplodnění jí dopomohl anonymní dárce spermatu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY