Beth Hart se v září vrátí s novým albem "War In My Mind". Představuje titulní skladbu

20.07.2019 11:13 - Jiří V. Matýsek | foto: Marie Trávníčková

Beth Hart si za svou hudební kariéru prožila ledacos, ale díky urputnosti, píli a - samozřejmě - talentu, se jí podařilo vydrápat až na žánrovou špičku. V současnosti je na bluesové/blues-rockové scéně málo performerek natolik výrazných, že by spolehlivě vyprodávaly haly po celém světě, pražské Forum Karlín nevyjímaje. Hart mezi ně ale rozhodně patří. Na 27. září letošního roku naplánovala vydání nové desky "War In My Mind" a k titulnímu songu hned přidala křehké lyric video plné kontrastů, obrazů oné rozpolcené mysli, která se sváří se sama se sebou.

Americká zpěvačka je na novém albu "dokonale upřímná, neskrývaně přiznává svoje vzestupy a pády a ze svých vnitřních démonů vykřesává zlato", píše se v tiskovém prohlášení k nahrávce, která vyjde na holanadském labelu Mascot. Je to kolekce skladeb, jejichž nosným motivem je smíření se s vlastními nedostatky a stinnými stránkami.

Dá se téměř s jistotou předpokládat, že nová studiovka se stane páteří i pražského vystoupení, které Hart naplánovala na 6. prosince (opět) do Fora Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY