vzkazuje ve feministickém manifestu "Mother's Daughter" - musicserver.cz">

Sprostá Miley je zpět. "Nevyje*ávejte se mnou," vzkazuje ve feministickém manifestu "Mother's Daughter"

03.07.2019 18:49 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus je zase všude plno. V první řadě je to díky účasti v seriálu "Black Mirror", kde se mimo jiné pustila do předělávky songu Nine Inch Nails "Head Like A Hole". Přestože "On A Roll" byla tvůrci zamýšlena jako satirická reflexe bezduché a generované pop scény, singl se stal virálním hitem sezóny a vcelku úspěšně okupuje světové hitparády. I přes naivní textík jdoucí ruku v ruce s příběhem o uměle vytvořené hvězdičce se ostatně jedná o chytlavou věc.

Před pár dny pak na sebe šestadvacetiletá zpěvačka upozornila rockovým vystoupením na Glastonbury, kde se jako jeden z headlinerů nezalekla coveru Amy Winehouse či Metalliky, s Lil Nas X a otcem Billym Rayem Cyrusem si střihla jeden z největších hitů letošního roku "Old Town Road" a také se převtělila do již zmiňované seriálové postavy Ashley O.

A zapomenout nesmíme ani na květnový počin "She Is Coming", první EP z plánované trilogie, v němž se Miley vrací k líbivému modernímu popu. První singl "Mother's Daughter", manifest ženské síly i hymna LGBT komunity, se nyní dočkal videoklipu, který pro změnu potěší všechny příznivce muzikantčiny volnomyšlenkářské éry alb "Bangerz" či "Miley Cyrus And Her Dead Petz". Je to opět lascivní, plné sexuálních narážek a šokujících výjevů a plně to podporuje filozofii skladby "nevyje*ávejte s mou svobodou". A možná přijde i máti Tish Cyrus; to kdybyste měli těch Cyrusů ještě málo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY