Jess Glynne a Jax Jones podpořili v klipu k "One Touch" dobrou věc

26.06.2019 14:54 - Katka Šebestová | foto: themusicnetwork.com

Rusovlasá Jess Glynne má ve svém deníčku odškrtnuté vítězství v britském žebříčku už sedmkrát. I sólových zářezů má v ostrovní hitparádě požehnaně, ale ke zlatu jako by měla namířeno, jen když má nějakého parťáka v závěsu. Mezi nejznámější její spolupráce patří bezesporu "Rather Be" s Clean Bandit nebo loňská "These Days" s Rudimental.

Když začaly singly z loňského alba "Always In Between" ztrácet dech a kromě výborné "I'll Be There" měly výsledky sestupnou tendenci, vstoupil na scénu Jax Jones a londýnské rodačce přišel vykrýt záda... a snad i napodobit předchozí úspěchy, kterých dosáhla s producenty podobného ražení.

"One Touch" je svižná, euforická píseň, ve které Jess Glynne naplno prodala svůj plný hlas. I když má na svém kontě i řadu tklivých balad, v tanečních kouscích vždy ožije a odhodí ze sebe pomyslnou deku. Nemusí být vážná a snažit se stůj co stůj předávat kýble emocí. Může být uvolněná a bavit se.

Dobrá, tato dvojice nestvořila světoborný hit. Je to počin, na který se po letní sezóně zapomene. Na co se ale možná nezapomene, je to, že doprovodný klip může pomoct dobré věci. Jess a Jax nevsadili na polonahé vlnící se roštěnky u bazénu, koktejly v ruce a slunce v zádech. Oba hudebníci si v něm zahráli adoptivní rodiče, kteří si vezmou domů dítko z dětského domova a chtějí mu dát domov a lásku. Na konci snímku zveřejnili i poselství, které snad dětem čekajícím na novou rodinu pomůže. Moc sympatické.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY