Stand-up comedy, TMBK či Ninja faktor - Rock For People nebude jen o muzice

26.06.2019 09:47 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ve středu 3. července odstartuje Večírkem pro nedočkavé jeden z nejstarších českých festivalů Rock For People. Brány se návštěvníkům otevřou již po pětadvacáté, aby si opět společně užili radost z muziky, letní pohodu a nenapodobitelnou atmosféru zdejšího areálu. V průběhu následujících dnů se na sedmi pódiích představí na sto kapel, muzikantů a DJs. Návštěvníci se můžou těšit například na Bring Me The Horizon, Manic Streat Preachers, In Flames, Rudimental, Kodaline či Franz Ferdinand. Unikátní bude premiéra projektu, který přivede na jedno podium Vypsanou Fixu společně s renomovaným orchestrem PKF - Prague Philharmonia. A to zdaleka není vše.

Kromě desítek skvělých kapel z domova i ze zahraničí nabídne Rock For People bohatý doprovodný program. Pro ty, kteří budou chtít tanec pod podiem doplnit i nějakým dalším pohybem je připravená například ranní jóga, pravidelné běhy s RunCzech nebo populární street workout. Své síly budou moci zájemci poměřit i v exkluzivním překážkovém závodě Nija Factor. Jako každý rok nebude chybět U-rampa, kde budou probíhat nejen exhibice, ale i workshopy pro zájemce.

Těm, kteří raději než tělo rozhýbají bránici, pak bude každý den servírovat prvotřídní humor Stand-up Factory. Těšit se můžete na stand-up show v podání Martina Jirmana, Jiřího Charváta, Jiřího Jakimy, Nikoly Džokič, Lucie Hronkové, Daniela Bartoše, Jana Dudka a Libora Macháčka. Pravý letní relax pak nabídne i bazén, pláž a nespočet chill out zón. A pověstnou třešničkou na dortu bude netradiční výstava TMBK a Martyho frků.

Do 2. července je možnost koupit levnější celofestivalové vstupenky za 2190 Kč. V prodeji je i limitovaná edice jednodenních vstupenek. Více informací je zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY