říkají Prophets Of Rage v "Made With Hate" - musicserver.cz">

"Nenávidět nenávist, to chce hodně energie," říkají Prophets Of Rage v "Made With Hate"

27.06.2019 09:45 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Téměř před rokem jsme psali, že rap-metalová superskupina Prophets Of Rage pilně pracuje na nástupci svého podařeného debutu. Otázka je, jak to s tou pilností nakonec je: měsíce utíkají jako voda, a druhé album je stále v nedohlednu. Podle aktuálních zpráv by však deska měla vyjít napřesrok. Pánové k čerstvé informaci přihodili další singl - přímočarou, stručnou skladbu "Made With Hate".

Ta je přesně tím, co se od lidí, kteří působili v kapelách Rage Against The Machine a Audioslave (kytarista Tom Morello, basák Tim Commerford a bubeník Brad Wilk), Public Enemy (DJ Lord a rapper Chuck D) a Cypress Hill (rapper B-Real), čeká. Na ploše dvou a půl minut se nám tak dostane houpavého hip-hopového základu, jen překlopeného do syrových riffů, a ostře rapovaného textu, který se vymezuje vůči nenávisti. "Nenávidět nenávist, to chce hodně energie," nechal se slyšet Chuck D.

Uskupení v půlce července vyráží na evropské turné, nejblíže našim hranicím bude zastávka na proslaveném festivalu ve Wackenu či FM4 Frequency v Rakousku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY