Martin Harich se letní roztančenou novinkou "Serious Trouble" zpovídá ze vztahových problémů

14.06.2019 08:33 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Bývalá SuperStar Martin Harich jezdí po světě, buskuje a zároveň chystá nový materiál. Novinkou "Serious Trouble" tento muzikant pokračuje v anglické vlně, kterou odstartoval s loňským, podobně laděným singlem "Remember Me". Čerstvá píseň přes svoji rozjuchanou náladu vypovídá o Harichových problémech, do kterých se dostal ve vztahu. Video k loňskému kousku se natáčelo na Maltě, atmosféru aktuálního klipu podtrhují polské Katowice a slovenské Tatry.

Singl vyšel paralelně i v sousedním Německu: "Hrál jsem tuto píseň na ulici v jednom německém městečku, kde si vždy rád testuju skladby, které právě tvořím. A přišel si ke mně pokecat jeden pán a svatosvatě mi tvrdil, že bych měl zkusit písničku vydat i u nich v Německu. Vzali jsme to vážně a pár měsíců poté už tato skladba vychází pod německým lablem CAP-Sounds. Dokonce k ní chystáme i mezinárodní promo. Stalo se to celé tak přirozeně a já mám takové náhody - nenáhody rád. Jsem velmi zvědavý, kam to tuto skladbu tentokrát zavane," říká Harich. Oba anglicky zpívané songy jsou předzvěstí minialba s názvem "BLUE", které by mělo vyjít do konce roku.

Martin Harich se posouvá, jak skladatelsky a pěvecky, tak žánrově. Upřímně řečeno, více se mi líbil, když své poprockové písničky zpíval ve svém rodném jazyce, s normálně položeným sytým hlasem. Po vizuální stránce klip není špatný, je příběhem o slepém zamilování a jeho nástrahách (vyčítání, pronásledování), ale zároveň i reklamou na nejmenované bramborové lupínky. Na mě až moc okatý product placement.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY