Support Lesbiens v "New Generation" ukazují nefalšovanou koncertní energii

12.06.2019 13:38 - Josef Martínek | foto: Anna Hladká

Po songu "Hazardér", který má na loňském povedeném albu "Glow" jako jediný český text, opatřili Support Lesbiens také další singl koncertním videoklipem. Materiál opět pochází z únorového křtu v pražském klubu Doupě a tentokrát doprovází píseň "New Generation".

"My jsme nová generace, přišli jsme vám ukázat, že jsme nejlepší, všechno zvládneme a nikoho nepotřebujeme! Nepřipomíná vám to něco? Takhle jsme mluvili jako teenageři i my a historie se bude opakovat. Naše sladké rebelské mládí," vysvětluje myšlenku skladby zpěvák Dušan Marko, který je zároveň autorem textu.

Živá verze především ukazuje, jak to kapele v aktuálním složení skvěle šlape. Koncertní energie na vás totiž dýchne i takto zprostředkovaně. Velký podíl na tom mají výborní backvokalisté Lenka Novotná, Juraj Holoda a Marlene Wilfing, ale i frontman díky svému živelnému projevu. Support Lesbiens neskrývají ambice dělat současný pop, ale čerpají i z minulosti a to jim opravdu svědčí.

Dodejme, že z alba "Glow" Supporti vytáhnou ještě jeden singl. "Here I Am" se během letních měsíců dočká klasického videoklipu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY