Bebe Rexhu dohnala posedlost The Chainsmokers v "Call You Mine" až k vraždě

06.06.2019 16:52 - Katka Šebestová | foto: billboard.com

Ještě před dvěma lety měli The Chainsmokers cestičku umetenou tak, že se v ní mohli vzhlížet. Každý jejich singl opanoval hitparády i streamovací služby a i rádia měla jejich hity mezi nejhranějšími. Teď okusují tu trpčejší stranu mince, neboť žádný z jejich posledních šestnácti singlů se nedokázal probít do třicítky nejlepších skladeb v Americe ani Británii. Samozřejmě jejich počiny zní ze všech hudebních platforem dál, jen ta čísla jsou holt o dost menší.

Pomůže jim zpět na vrchol Bebe Rexha? Newyorská rodačka se sexy hlasem a ehm, nejen hlasem, slavila přece jen největší úspěchy, když jí někdo kryl záda. Ať už to byl Martin Garrix, G-Eazy nebo Florida Georgia Line.

Jejich nové společné dítě snoubilo všechno, z čeho měla tahle trojice největší žně. Naléhavost jejího hlasu, když se v refrénu ptá "Can I call you mine?", dává vzpomenout veleúspěšné "In The Name Of Love". A při poslechu vytanou na mysli další písně. Melodie v refrénu nápadně připomíná největší hitovku The Chainsmokers "Closer". I přes tuhle neoriginalitu ale vyhrává chytlavost a opravdu výborné zpěvaččiny vokály. Věřím, že pokud se "Call You Mine" dostane do rotací v rádiích, spousta lidí bude mít své nové guilty pleasure.

I klip dvojice dýdžejů vložila do rukou muže, který stojí za jejich nejslavnějším počinem, a to již zmíněnou písní "Closer". Tentokrát je ale od bazénu vyhnal do klubu, kde se jim vnadná Bebe podbízí tancem i alkoholem, a pak je na závěr, tedy vlastně na začátek z lásky odkrágluje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY