"Nechci stát", vzkazují v novém klipu pop-gospeloví Good Work

04.06.2019 14:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Zkraje letošního roku představili Good Work skladbu "Od samého rána" a dalším klipem z prozatím posledního studiového alba "Znamení" je "Nechci stát". Píseň znovu ukazuje, jakým způsobem se dá vkusně propojit pop s gospelem, aby vše mělo krásnou atmosféru. Natáčelo se na střechách nejvyšších budov Zlína a Prahy a vše snímala dvojice ve složení kameraman Pavel Kopp a režisér Adam Parma.

Pod písní je autorsky podepsaná stabilní dvojice Jiří Jakubík a Vjerka Šablaturová a její i klipový smysl tkví v tom, že se člověk nesmí nechat semlít leckdy pořádně velkými a těžkými koly života. Ostatně hlavní roli si zahrál herec brněnského divadla Ondřej Studénka, který si odskočil před natáčením mimo civilizaci do Himalájí, aby načerpal nové síly.

"Snažíme se hledat příběhy, které jsou nám blízké. Starosti i radosti, které se nás dotýkají. Hudba může mít skvělou energii - a pokud se potká s dobrým textem, je o to víc oslovující. Příběh, který vyprávíme je mj. o tom, že každý den může být tím prvním v nové etapě našeho života. Je to jen na nás," říká Jakubík. Ostatně i Good Work jsou dobrým důkazem, že mají chuť se měnit a posouvat. Zhruba třicetičlenná sestava je stále prokysličována novými členy, základy má však už víc než dvacet let pevné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY