Cheryl v novince "Let You" účtuje se svými expartnery

04.06.2019 10:41 - Katka Šebestová | foto: bbc.co.uk

O Cheryl nebylo na hudebním poli delší dobu ani vidu ani slechu, zato bulvární periodika se jí dařilo plnit celkem stabilně. Její svatba, rozvod, následný vztah s o deset let mladším Liamem Paynem,, kterému povila i syna, a pak rozchod i s ním - to byla výživná sousta. A určitě i pro samotnou Cheryl, která kromě porotcování v soutěžích spíš držela nohu na brzdě.

Během loňského podzimu po čtyřech letech naservírovala svým příznivcům předkrm v podobě "Love Made Me Do It" a se svými ex se v ní úplně nemazlila, navíc překvapila i dospělejším zvukem, který ovšem nenavázal na její úspěchy, kdy přední příčky nebyly žádná rarita. Novinka "Let You" by měla jejím nejvěrnějším zachutnat více.

Zpěvačka v ní vsází na osvědčené rytmy, které ji dostaly několikrát na vrchol britského žebříčku. Letně laděná hitovka se svěžími vlivy osmdesátek je přesně to, co jí může dále nakopnout a dostat ji zpátky tam, kde byla roky zvyklá. Z textu je navíc jasné, že účty ještě složeny nebyly a ani teď se neupejpá svým bývalým partnerům trochu naložit, a to i přesto, že sebereflexe jí určitě nechybí, když v jedné ze slok zazní: "Nebojím se říct, že to všechno byla moje vina." A osobních zpovědí v její tvorbě nikdy mnoho nebylo.

Video stejně jako píseň přináší vůni osmdesátek a společně s rozvlněnou Cheryl a jejími tanečnicemi dává vzpomenou na její úspěšné klipy, které ji ovšem přinesly právě zmíněné metály, tak proč to podobně nezkusit znovu?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY