Miley Cyrus si na letošek naplánovala trojici EP, první už je venku

02.06.2019 10:15 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že po uklidnění na country ovlivněné desce "Younger Now" z roku 2017 je Miley Cyrus opět připravena na trochu té rebelie, v rámci mezí samozřejmě. Velké desky se letos ale nedočkáme, místo toho naplánovala k vydání tři samostatná ípíčka.

První z nich vyšlo v pátek 31. května pod názvem "She Is Coming", zbylé dvojice, "She Is Here" a "She Is Everything", bychom se měli dočkat ještě do konce tohoto roku. Aktuální EP přináší šest písniček, přičemž k žádné z nich ještě nebyl zveřejněn videoklip, za singl se považuje úvodní "Mother’s Daughter", ovšem nedá se předpokládat, že by po něm rádia sáhla. Minialbum také obsahuje příspěvky několika hostů, konkrétně se na desce podíleli Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee a Mike WiLL Made-It.

Miley Cyrus se také brzy představí jako herečka, když si zahrála zpěvačku v nové epizodě seriálu "Black Mirror" nazvané "Rachel, Jack and Ashley Too". Ta bude mít na Netflixu premiéru v rámci páté řady v pátek 5. června a podle tvůrce Charlieho Brookera "asi hodně lidí naštve". Tak se nechme překvapit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY