Pentatonix se s "Shallow" Lady Gaga a Bradleyho Coopera parádně blýskli

03.06.2019 18:53 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

A capella pětice Pentatonix právě vyrazila na velké světové turné (prozatím byly ale oznámeny jen termíny v USA a Kanadě), a protože na novinkové album to ještě nevypadá, zásobují fanoušky alespoň novými skladbami. Tedy novými coververzemi. Nutno ovšem uznat, že se dvěma posledními kousky rozhodně nešlápli vedle.

Vybrat si jako cover "Shallow" z filmu "Zrodila se hvězda", kterou v originále zpívají Lady Gaga a Bradley Cooper, se může zdát jako jasná věc, výsledek v jejich podání však předčil všechna očekávání. Pět krásných hlasů výjimečně doplňuje cello převážně beatboxera Kevina Olusola a prim hraje jinak občas nevýrazná Kirstin Maldonado, která se vyloženě překonává. Jednoduchý klip, pro kapelu typický, je ozvláštněn černo-bílo-zlatou podobou.

Druhá novinka je více obyčejnější a zní až vesele glee-ovsky. Jedná se o coververzi písničky "Waving Through A Window" z broadwayského muzikálu "Dear Evan Hansen", který vyhrál šest cen Tony, včetně té pro nejlepší muzikál. A klip? Kapela zpívá na své verzi pódia brodwayského divadla.

Pokud by vám po jejich doposud jediném eponymním albu s originálním materiálem z roku 2015 chyběly právě jejich vlastní songy, dobrá zpráva je, že na nich skupina neustále pracuje a jejich vydání se někdy v budoucnu dočkáme. A snad i koncertu, když má být současné turné světové.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY