Hodor z "Hry o trůny" představí v Roxy svůj DJ set

15.05.2019 14:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Na svou první návštěvu České republiky se chystá herec, producent a také jeden z nejplodnějších housových dýdžejů Zeleného ostrova. Kristian Nairn, který se též proslavil ztvárněním Hodora v seriálovém fenoménu "Game Of Thrones", přiveze 21. června do pražské Roxy koncept "Rave Of Thrones", který tematicky těží z aktuálně nejsledovanějšího seriálu HBO a zároveň představuje i více než dvacetiletou dýdžejskou kariéru tohoto přes dva metry vysokého Ira. Po několika turné po největších městech Spojeného království, USA a Austrálie se konečně dočká i Praha.

Kristian Nairn má za sebou několik vlastních singlů, z nichž asi největší úspěch zaznamenaly loňský "Bigger" a pak letošní novinka "Life Is Too Short". Svůj styl označuje jako forward-thinking house music. Jeho vytříbeného hudebního vkusu si mohli již dopřát v mezinárodních superklubech Amnesia, Cafe Mambo a Hakkasan a také na velkých tanečních festivalech, včetně belgického Tomorrowlandu nebo indického Sunburn festivalu. Video z Kristianova setu v Cafe Mambo v roce 2017 se stalo virálem napříč všemi hlavními platformami sociálních médií a zhlédlo jej na 84,7 milionu lidí za 72 hodin.

Kromě taneční scény čerpá svou inspiraci i z ostatních žánrů a neskrývá svůj obdiv k umělcům jako Kate Bush, Sigur Rós, Björk, Snow Patrol, Gary Numan, Kraftwerk nebo Danzig. Není mu však ani cizí klasická hudba a muzikálová tvorba Andrewa Lloyda Webbera. Během své hudební cesty vystupoval i v několika kapelách a též se řadí mezi obstojné zpěváky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY