Paul van Dyk novou hymnou "Shine" opět láká na rezidentní večery na Ibize

11.05.2019 10:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Léto je pro DJe tím nejzásadnějším ročním obdobím. Po světě se konají desítky či možná stovky hudebních festivalů, a tak není výjimkou, že někteří z nich za den stihnou i tři vystoupení. Jiní pro změnu sází na rezidentní akce v těch nejprestižnějších světových klubech. Mezi ně patří i Paul van Dyk, který se rozhodl navázat na loňský úspěch svého projektu "SHINE IBIZA" a opětovně na léto chystá celkem jedenáct výjimečných trancových večerů.

Letošní ročník odstartuje v San Antoniu, tedy v největším městě na západní Ibize, již 11. července. Během zahajovacího večera odehraje speciální tříhodinový set, stejnou dobu bude mít k dispozici i speciální host, kterým bude egyptské duo Aly & Fila. Během dalších deseti večerů se kromě rezidenta samotného, který nebude ani jednou chybět, představí například Bryan Kearney, Cosmic Gate, Giuseppe Ottaviani, Ben Nicky, Jordan Suckley nebo Alex M.O.R.P.H. Kompletní line-up všech večerů, včetně oficiálního předprodeje, najdete zde.

A aby nezůstalo pouze u strohé pozvánky, vytvořil legendární německý DJ a producent i novou hymnu s logickým názvem "Shine Ibiza Anthem 2019". Trancový song, na jehož vzniku se podílel i již zmiňovaný Alex M.O.R.P.H., nezapře Paulův klasický rukopis vyznačující se hutným beatem, příjemně vlezlou melodií a bpm blížícím se hranici sto čtyřiceti úderů za minutu. Pomyslnou jemnost písni dodává klavír, který začíná dostávat v písních Paula van Dyka stále větší a větší prostor. Nezbývá nic než popřát šťastný let na Ibizu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY