Nová dávka hudby z dílny Resistor Sound Sessions

07.05.2019 18:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Resistor Sound Sessions přinášejí další dávku hudby z brněnského Kabinetu Múz. Tentokrát představují místní kapelu Acute Dose a živou premiéru skladby "Boom" z jejich nadcházejícího alba "Overdose".

Acute Dose je kapela balancující někde mezi frenetickou post-punkovou hudbou a hudbou futuristických večírků, která umí dělat rychlé odvážné kroky. Jejich osobitá směs žánrů, chytrých zvratů a obratů, avšak stále s chytlavým nádechem, je dostává do celkem zajímavé společnosti. V době, kdy je svět zasycen množství hudby, očekáváme pro českou hudební scénu s kapelami tohoto kalibru jasnější budoucnost.

Acute Dose momentálně žijí a tvoří v Brně. Koncertují v České republice i v zahraničí, v klubech i na festivalech. Jejich energie ohromila i fanoušky na mezinárodním festivalu Bush v Maďarsku a na slovinském MENTu. Během natáčení okouzlili svojí hudbou i hlavní tvůrce, Rhyse Braddocka (zvuk) a Jonáše Svobodu (video), kteří zpracovali kromě dvou hlavních skladeb i jednu bonusovou. Ta vyjde na podzim společně s novou deskou "Overdose".

Projekt Resistor Sessions vznikl za podpory Státního fondu kultury České republiky, Fair Price Music, Kabinetu Múz a Smile Music.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY