Debbi v pohodové letní novince "Lighthouse" vzhlíží ke svému majáku

30.04.2019 09:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Dva roky utekly jako voda a Debbi se po výtečně přijaté desce "Break" vrací s novou hudbou. Další album zatím ve vzduchu nejspíš nevisí, i nový singl ale potěší. Jmenuje se "Lighthouse" a loňská držitelka Ceny Anděl ho připravovala ve spolupráci s producentem Hynkem Tomanem, kterého známe především jako kytaristu Support Lesbiens.

"'Lighthouse' neboli maják symbolizuje stabilitu, bezpečí a jistotu, že se vždy vrátíme k těm, kteří jsou pro nás důležití. Vyvolává ve mně pocit naděje a bezpečí," líčí Deborah Kahl. Práce ve studiu prý šla jako po másle, což potvrzují i Tomanova slova. "Debbi k nahrávání přistoupila jako opravdový profesionál. Už dlouho se mi nestalo, aby zpěvák přišel do studia tak výborně připravený a písničku nahrál celou v jednom kuse," vyzdvihuje.

O tom, že se jim společně podařilo vytvořit příjemně melodickou píseň, která bude pro svou nenáročnost jasnou volbou pro rádiové dramaturgy, svědčí i fakt, že největší rozhlasové stanice ji do vysílání nasazují ihned s vydáním. Skladba jde po proudu současného popu, takže do playlistů jistě zapadne. Po zmíněné minulé desce, na které to místy vřelo, je ale možná přece jen škoda, že Debbi učinila mírný krok zpátky směrem k nekonfliktním popěvkům. Už jsme od ní slyšeli i kousky, ve kterých její jedinečně zbarvený hlas vynikl víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY