Markus Schulz je v "The Dreamers" trošku melancholický, leč stále baví

22.04.2019 11:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent Markus Schulz je prostě k nezastavení. Je to teprve půl roku, co vydal své poslední studiové album pojmenované "We Are The Light", a už z něj vydává šestý singl. K natočení skladby s názvem "The Dreamers" si pozval jednu z velkých rumunských hvězd.

Andrei Tiberiu Maria aka Smiley je jedním z nejúspěšnějších rumunských interpretů poslední dekády, na svém kontě má celou řadu zlatých a platinových ocenění a jeho videa mají na YouTube desítky milionů zhlédnutí. A vzhledem k tomu, že Schulz má díky své partnerce k této zemi posledních pár let velmi blízko, bylo jen otázkou času, kdy se tito dva hudebníci sejdou a něco společného vytvoří.

Píseň "The Dreamers" je jednoznačně jednou z nejhitovějších položek z celé loňské desky. Hudbu složili oba muzikanti společně, produkci si na starost vzal sám Markus. Jemně melancholický kus je jakousi poctou všem zamilovaným snílkům, kteří své lásce obětují vše a vychutnávají si každý společný okamžik, jako by byl ten poslední. Klip, ve kterém hlavní roli hraje právě čerstvě zamilovaný pár, celé motto songu velmi hezky umocňuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY