Britney Spears je údajně proti své vůli zavřená v léčebně

20.04.2019 12:12 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Popovým světem se šíří nepříjemné novinky ze soukromí Britney Spears. Jejich autoři tvrdí, že zpěvačka je už od roku 2008 zbavena práv se svobodně rozhodovat o svém životě a navíc prý byla teď zavřena do léčebného zařízení. S nepokojovými informacemi přišly Tess Barker and Barbara Gay ve svém podcastu, který se věnuje životu popové princezny.

Spousta z nás si určitě moc dobře pamatuje její divoké excesy z roku 2007 plné nezapomenutelných momentů (vyholená hlava, bitky s papaprazzi a tak dále). Kamery tehdy měla hvězdná Britney v patách ve dne v noci. Miliony diváků dennodenně sledovaly příběh o tom, jak ji sláva požírá zaživa. V tom momentě však zasáhl její otec Jamie Spears. Svou dceru oficiálně zbavil veškerých práv, přebral kontrolu nad jejím životem, a zřejmě ji tak zachránil před jistou záhubou.

Nyní podcast "Britney's Gram" přišel s tvrzením jednoho ze zaměstnanců advokátní kanceláře, která se v minulosti soudním řízením případu Spears zabývala. Ten tvrdí, že Britney je už od půlky ledna roku 2019 zavřena v léčebně, a to proti své vůli. Podle něj je to i jedním z důvodů, proč bylo zrušeno její nově připravovaná rezidenční show v Las Vegas. "Britney už nacvičovala na Domination, jenže její otec zjistil, že nebere předepsané léky. A tak ji vzali k doktorovi, ten jí nabídl nové, ale ona je odmítla," vysvětluje v podcastu advokát, který si přál zůstat v anonymitě.

Pár hodin po jeho odvysílání tyto děsivé informace nepřímo potvrdila také zpěvaččina matka Lynne Spears. Na Instagramu sdílela motivační citát o tom, že boj ještě není u konce. Pod svým příspěvkem navíc začala lajkovat komentáře fanoušků vyjadřujících podporu. "Věřím, že děláte vše pro to, abyste ukončili její nesvéprávnost, a taky doufám, že váš bývalý manžel nedrží vaši dceru někde proti její vůli," napsal na síť jeden z nich. Další začali po sociálních sítích sdílet hashtag #freebritney. Dokonce se jim podařilo prorazit i do světových trendů na Twitteru.

Přestože internety se šíří několik videí, na nichž je Britney Spears evidentně ne zcela v pořádku, její oficiální stránky a profily mlčí. Jednou z posledních informací tak zůstává zpráva o zrušení lasvegaské rezidence s odůvodněním, že se zpěvačka naopak bude starat právě o svého nemocného otce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY