Živák Beyoncé "Homecoming" přináší její spektakulární koncert z festivalu Coachella

17.04.2019 09:32 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Přesně doprostřed mezi dva víkendy, během kterých se koná letošní festival Coachella, se Netflix rozhodl vypustit do světa záznam z loňského vystoupení Beyoncé na této monstr akci. Od středy 17. dubna devíti hodin dopoledne se tak i my můžeme podívat na výjimečnou hudební událost.

Koncert zpěvačky totiž rozhodně nebyl jen obyčejným festivalovým setem. Beyoncé minulý rok vystoupila za oceánem živě pouze dvakrát, a to právě během dvou víkendů tohoto festivalu. Nezapomněla připomenout, že je první černoškou, která na něm byla headlinerem, a fanoušky obdarovala dvouhodinovou speciální show, během níž ji doprovázela stovka hudebníků a tanečníků. Základem vystoupení nazvaného "Homecoming" byla pochodová kapela, většina skladeb tak dostala zcela nový nádech.

Dobrá zpráva pro české fanoušky je, že s pokračující lokalizací Netflixu je i koncert Beyoncé už od vydání přístupný s českými titulky. Ty ovšem doprovázejí pouze dokumentární záběry a proslovy zpěvačky na pódiu, ne samotné texty písní. Podívat se na "Homecoming" můžete zde, pokud si chcete celý koncert jen poslechnout, můžete třeba na Deezeru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY