"TO TĚ TO BAVÍ?" diví se Sofian Medjmedj a vrhl se na experimentování

17.04.2019 08:09 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Teprve sedmnáctiletý Sofian Medjmedj nelení. Loňský singl "Čekám na zázrak" byl poměrně příjemný, teprve novinkou "TO TĚ TO BAVÍ?" ale ukazuje potenciál přinést na českou popovou scénu skutečně něco osobitého a nového. Spojil se totiž se zástupcem alternativního světa Lazer Vikingem, který songu ve spolupráci s Lukášem Chromkem vtiskl poměrně odvážný zvuk.

"Singl 'TO TĚ TO BAVÍ?' je naprosto šílená věc. Miluji ji. Člověk neví, do jakého žánru ji zařadit. Je to pestrá směs a já mám z jejího zvuku obrovskou radost. Text vyšel z mé osobní zkušenosti. Jinak psát ani neumím. Prozradím vám jen to, že hudebníci jsou citliví lidé, a když se zamilují, mohou se snadno stát součástí nějaké hry. To se pak dějí věci," tvrdí Medjmedj.

Hlavní ženské role se zhostila modelka a moderátorka herního pořadu Naomi Adachi. Videoklip natočil kameraman Zdeněk Sopůšek z Forward Creatives. Se scénářem přišel Lukáš Chromek. "Vznikl z myšlenky propojit barevný svět herní reality s tím naším. Hodně záběrů se natáčelo přímo u Sofiana na sídlišti, díky velký porci cool efektů to ale nejde tak snadno poznat. Je to prostě sonda do hlavy mladýho kluka, se kterým si pohrává jedna šílená holka. V takový hlavě bývá spousta myšlenek a zmatku. Stejně tak náš klip je plnej vjemů a občas dost crazy," říká o něm.

Teď už víte o experimentální novince úplně vše a zbývá jen udělat si na ni vlastní názor. Také vás ten na českou pop music úplně netradiční přístup tak baví?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY