Rozdílné hudební světy i kapely z celého světa najdou zájemci 10. dubna v Kabinetu MÚZ

06.04.2019 19:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Vrchovatý měsíc muziky v Kabinetu MÚZ potvrzuje i večer 10. dubna, kdy se zde sejde trojice formací z odlišných koutů světa s rozdílnou hudební nabídkou, kořenící v rocku. Vstupenky lze zakoupit zde.

The Golden Grass (USA/New York)

The Golden Grass (na snímku) hrají totálně autentický mix psychedelického rock 'n' rollu a blues rocku ze špinavých ulic New Yorku s dozvukem toho nejlepšího, co v Americe v sedmdesátých letech vzniklo. Po několika demech, singlech a kompilacích přijedou s třetí regulérní deskou "Absolutely" (2018) vydanou u Listenable Records.

Wedge (Německo/Berlín)

Berlínské fuzzrockové trio Wedge hrající od roku 2014 v tradici toho nejlepšího ze sedmdesátkového rocku. Kámoši slavnějších Berlíňanů Kadavar. V jejich hudbě najdeš odkazy na Steppenwolf, Grand Funk Railroad, Blue Cheer.

Molchat Doma (Bělorusko/Minsk)

Blyštivý hřeb večera obklopený temnými vlnami brutalismu. Obsese v jasných linkách, východní čaro a syntezátorový okultismus. Rezonující nozdry a krk, basa vlnící boky a nemožnost potlačit emoce. Molchat Doma je jeden z mnoha projektů spolupracujících s Detritir Records, což je studnice synthwave, EBM a elektro obskurností, jež jsou často původem z různých východních koutů Evropy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY