Na Prague Rocks si s Kiss a ZZ Top zahrají i BSP

03.04.2019 11:43 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kapela BSP vystupuje ve složení Ota Balage, Michal Pavlíček a Kamil Střihavka. Formace má v zásobě hity "I Don't Know", "Země vzdálená" nebo "Holka, čapni draka" a slaví 25 let od vydání svého debutu. Vrcholem bude vystoupení 19. června na stadionu v pražském Edenu, kde v rámci Prague Rocks vystoupí s legendami Kiss a ZZ Top. Vstupenky jsou k mání v sítích TMaster a TPortal.

První album, textované v angličtině a vrcholící singlem "I Don’t Know (At An Impasse)", vyšlo v roce 1993. Rok poté (1994) toto hvězdné trio přišlo s druhým albem v češtině - obsahovalo hity "Holka, čapni draka", "Líbám tě černou", "Chaos" a také nejznámější "Země vzdálená". Písním BSP dominuje nezaměnitelný vokál Kamila Střihavky, dravé kytarové riffy a sóla Michala Pavlíčka a baladické popové klávesy Oty Balage.

"Chtěli bychom toto výročí oslavit na rockových pódiích a se svými fanoušky," říká Kamil Střihavka. Kromě vzpomínání na starý fláky chystá formace do budoucna i nový singl, který může odstartovat novou éru její existence. Michal Pavlíček k tomu dodává: "I když dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, pokusím se napsat Kamilovi druhou 'Zemi vzdálenou'."

Ota Balage dodává: "Michale, to je velká challenge, já bych si to moc přál. Jsem rád, že existujeme a po dvou albech máme pořád dost skalních fanoušků, co mají rádi naši hudbu z devadesátých let. Pokusíme se o třetí album. Vstoupíme do jiné řeky a uvidíme. Snad nás fanoušci budou mít rádi i nadále. Těším se na ZZ Top… chci mít s nimi fotku :-)))"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY