X Ambassadors, kapela, kterou si zamilovali Imagine Dragons, se vrátí do Prahy

05.03.2019 19:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Američtí indie pop-rockoví X Ambassadors se po dvou letech vrací do Prahy. V klubu Roxy, který při své první návštevě vyprodali, vystoupí znovu 5. května 2019. Vedle hitovek "Renegades" a "Unsteady" se můžeme těšit i na novou tvorbu. Vstupenky (695 Kč) budou v prodeji od 8. března na fource.cz a u prodejců GoOut a Ticketmaster.

Kapelu tvoří sourozenci Sam a Casey Harris a Adam Levin, se kterým se Harrisovi potkali na střední škole. Jako X Ambassadors na sebe upozornili před pěti lety deskou "VHS". Singl "Jungle" z roku 2014 se stal neoficiální hymnou Mistrovství světa ve fotbale a aktuální hitovka "Boom", o které kapela prozradila, že pojednává o ukončování toxických vztahů a hledání síly ve smutných obdobích, rotuje v mezičasech během zápasů NBA. Za svůj nejúspěšnější hit "Renegades" si vysloužili nominaci na Billboard Music Awards v kategorii Top Rock Song. Následující hitovka "Unsteady" se stala ústřední skladbou filmu "Než jsem tě poznala (Me Before You)".

X Ambassadors na jednom pódiu vystupovali s The Lumineers, Panic! At The Disco i Imagine Dragons. Právě Imagine Dragons kapele v začátcích pomohli se prosadit - poté, co je náhodně zaslechli ve vysílání lokálního rádia ve Virginii, je přivedli k nahrávací společnosti a nabídli jim hraní na svém halovém turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY