Reignwolf zvou na svůj debut singlem "Over & Over"

04.03.2019 08:37 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Reignwolf je kanadská partička založená již kolem roku 2012. Na debutové album se však čekalo až do letošního 1. března. Každý rok vycházel jeden, maximálně dva singly, z nichž některé mohou být známé fanouškům televizních seriálů (například "Are You Satisfied?" ze série "The Leftovers" ("Pozůstalí")). Dlouhohrající prvotinu "Hear Me Out" uvedl do života další singl "Over & Over".

Kapela vedená Jordanem Cookem jej opatřila také videoklipem. Snímek v režii Marshalla J. Baumgartnera a Stevea Markoffa čerpá z němého filmu "Wolf Blood" George Chesebra z roku 1925. Ten je velmi často označován jako vůbec první film s vlkodlakem. Boj mezi dřevorubci a honba za vlky jsou však pouhým doplňkem více než solidního songu.

Reignwolf mediálně zaujali již v roce 2014, kdy je magazín Rolling Stone zařadil mezi Top 10 kapel, které se vyplatí v budoucnu sledovat. Již od brzkých začátků hudba těchto Kanaďanů vycházela z blues a nejinak je tomu i v roce 2019. Nový singl zaujme tajemnou atmosférou, kterou videoklip výborně doplňuje. Hned od prvních sekund slyšíme pulzující basu udávající rytmus. Postupem se přidají vířivé kytary, Cookův chraplák a chytlavý refrén dělají z písně zdařilé lákadlo na celou desku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY