kážou Cocotte Minute v novém klipu - musicserver.cz">

"Shoř teď, než dojdeme konce," kážou Cocotte Minute v novém klipu

27.02.2019 16:23 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Cocotte Minute představují nový videoklip "Shoř teď" z aktuálního EP "Veď mě", ve kterém těží ze svého typického energického nekompromisního koncertního nasazení. Za songem stojí autorská dvojice Zeller (text) a Czendál (hudba).

Klip se natáčel na poslední zastávce podzimního turné k desce - na koncertě v pražském Paláci Akropolis (zákulisní informace - písnička se hrála nadvakrát) v posledním týdnu před Vánocemi, komparsem jsou tak skuteční fanoušci. "Chceme našim fanouškům vrátit jejich podporu a oddanost, tak jsme se rozhodli natočit klip na koncertě v Akropoli, aby se stali jeho součástí. Dáváme jim tak jasně najevo, jak moc jsou pro nás důležití. Klip je obrazem naší vzájemné soudržnosti," zdůvodňuje tento krok Czendál.

Zatímco předchozí snímek "Králům koruny" patřil k nejvýpravnějšímu videu CM vůbec, vizuál ke"Shoř teď!" je pravý opak. Dalo by se říci, že jde o obyčejný živák, který může mít každá druhá kapela. Dobrý střih, záběry a ojedinělá vizuální scéna, která byla součástí právě koncertu v Akropoli, však z výsledku dělají dobrou podívanou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY