A tak o tom natočila klip - musicserver.cz">

I Veronika Wildová často slýchává: "Holka, měla by ses vdát." A tak o tom natočila klip

28.02.2019 18:19 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Veronika Wildová své písně v syrové verzi pravidelně představuje fanouškům na YouTube. Nejinak tomu bylo i u novinky "Holka, měla by ses vdát", kterou její fanoušci měli možnost poprvé zaslechnout už v říjnu roku 2017. Skladba vzbudila slušný ohlas a to muzikantku přimělo k rozhodnutí dát jí pořádný zvukový kabát a opatřit ji klipem.

Poselství je jasné - tlak na ženy, aby se včas vdaly a měly děti. Dá se vnímat i jako další další ze zpěvaččiných náhledů do ženské mysli, její předcházející singl se totiž jmenoval "Krásnější ženy". "V klipu jde o casting na pana Vyvoleného a kritéria jsou v něm přísná. Kandidáti musejí v různých disciplínách prokázat, že jsou ideálním ženichem. Hodnotí je porota i poradní sbor nevěstiných družiček," vysvětluje Wildová.

Nový klip předznamenává vydání EP. Po producentské stránce ho Wildová s kapelou Divoko dala na starost bývalému členu Chinaski Ondřeji Škochovi, nahrávalo se v jeho studiu All Senses a mix a mastering obstaral Daniel Jereme Šída. Ten se ujal i režie klipu, kameru držel v rukou David Pacholík.

A nutno dodat, že všichni se úkolu zhostili velmi dobře. Skladba působí uvolněně, odlehčeně, jemně ironicky a je podávána s nadhledem. Až se dere pod prsty napsat Pokáč v sukni. Však už i tihle dva mají díky písni "Faux pas" vzájemnou spolupráci zdárně za sebou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY