O5 a Radeček si v duetu se Celeste Buckingham užívají "LOVEní"

25.02.2019 18:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

O5 a Radeček si už spolupráci s některou z hvězd slovenského popu vyzkoušeli. Z písně "Vloupám se" se i díky Márii Čírové stal megahit. Nyní si do svého nového songu "LOVEní" vybrali další zpěvačku od našich východních sousedů - Celeste Buckingham. Romantickou skladbu, která je zároveň ústřední písní ke stejnojmenné komedii, která vchází do kin 21. března, doplňuje i videoklip. Jeho natáčení se účastnila i samotná představitelka titulní role filmu Ester Geislerová.

Nejedná se o žádnou píseň ze šuplíku. Autoři si nejprve důkladně pročetli scénář a na jeho základě ušili snímku song na míru. "Spolupráce na filmu 'LOVEní' je od začátku plná šťastných náhod. Téma nás zaujalo natolik, že titulní skladbu jsme složili doslova přes noc," přibližuje zpěvák kapely Tomáš Polák a dodává: "Chtěli jsme z ní ale mít duet a jsme nadšeni, že do toho s námi šla právě Celeste. Je to skvělá zpěvačka, nabídek na duety dostává spoustu, a tak si vážíme toho, že se rozhodla pro spolupráci s námi na 'LOVEní'."

Mladou hudebnici totiž oslovila nejen píseň, ale i samotný snímek. "Mám velkou radost z toho, že mě kluci z O5 a Radeček pozvali ke spolupráci na této písni. Věřím, že je to skladba, která osloví nejen diváky filmu, ale potěší i všechny, kteří prožívají radosti a starosti spojené s láskou a zamilovaností," dodává Buckingham, která si momentálně užívá právě stavu zamilovanosti.

Píseň má v sobě podobný hitový potenciál jako "Sex ve sprše" a dá se čekat, že ji fanoušci najdou na chystaném novém albu šumperské formace.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY