Skunk Anansie v Praze oslaví 25 let existence

19.02.2019 11:31 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Celé čtvrtstoletí už opanuje pódia britská formace Skunk Anansie, které vévodí charismatická dračice Skin. A to už je důvod k oslavám! K živému albu "25LIVE@25", které kapela vydala 25. ledna tohoto roku a které mapuje celou její dosavadní kariéru, nyní naplánovala evropské turné, jehož zastávkou bude také Praha. V našem hlavním městě přijedou rockeři slavit do klubu Lucerna Music Bar, a to uprostřed letošního léta 25. července.

Skunk Anansie vznikli v roce 1994 a dosud hrají téměř v původním složení. Současný bubeník Mark Richardson se k ostatním přidal až rok po založení, kdy skupinu opustil Robbie France. Aktuální sestavu tak kromě něj tvoří kytarista Martin "Ace" Kent, basák Richard "Cass" Lewis a zpěvačka Deborah "Skin" Dyer. Společně pak stojí za šesti nahrávkami, přičemž úspěch zaznamenal již debut "Paranoid & Sunburnt". Posledním studiovým zářezem je pak tři roky starý počin "Anarchytecture", na němž hudebníci odkryli i svou popovější tvář. Ve své hudbě ale vždy kombinovali mnoho žánrů od rocku, punku až po hard rock.

V průběhu oslav tak zazní průřez jejich největšími hity, kterých Skunk Anansie za svou kariéru nastřádali mnoho. Vstupenky budou k dispozici od pátku 22. února od 10 hodin na pokladně a webu Lucerna Music Baru, na portálu GoOut.cz a v síti Ticketmaster za 790 Kč. Na místě v den koncertu se cena lístků zvedne na 900 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY