Tim Penner vydává debutové album "Radio Silence"

13.02.2019 15:20 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I v rámci elektronické hudby se každoročně rodí několik nadějných nováčků. Jedním z těch, kterým je dle odborníků v následujících měsících předpovídána velká hudební budoucnost, je Tim Penner. Tento rodák z Toronta právě vydává své debutové album, které pojmenoval "Radio Silence".

Tim Penner - Radio Silence
© facebook interpreta
Tim se elektronické hudbě věnuje již téměř deset let, svůj první singl vydal již v roce 2011. Od té doby vystřídal hned několik prestižních labelů, nakonec zakotvil u JOOF Recordings, kde svou produkci vydávají například i Airwave, Gai Barone, Paul Thomas nebo John 00 Fleming. A právě pod křídly tohoto vydavatelství nachystal svou první kolekci..

Deset položek, které na ní jsou, se pohybuje v mnoha elektronických sférách, Tim ve své tvorbě nevynechává aspekty techna, progressive, minimalu a svoje místo dostala i elektronická klubová scéna. Deska okamžitě posbírala řadu velmi pochvalných recenzí a některé songy zařadili do svých setů i přední světoví DJs.

Album "Radio Silence" je prozatím k mání exkluzivně na Beatportu, ostatní digitální portály by měly následovat v druhé polovině února. Pod článkem se můžete podívat na video, v němž Penner vznik své debutové desky blíže popisuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY