Twenty One Pilots vystoupí v Praze již v sobotu. Do prodeje jdou poslední tři stovky vstupenek

12.02.2019 18:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Držitelé ceny Grammy Twenty One Pilots vystoupí v pražské O2 areně již v sobotu 16. února. V rámci světového turné The Bandito Tour představí nejnovější album "Trench". Na koncert, který se vyprodal během jednoho dne, přidáváme do prodeje posledních tři sta vstupenek. K zakoupení jsou v síti Ticketportal.

Twenty One Pilots se do Prahy vrací potřetí. První pražské vystoupení v roce 2016 vyprodali čtvrt roku dopředu, to další bylo pro velký zájem přesunuto do prostornější Tipsport areny. Kapelu tvoří Tyler Joseph a Josh Dun. Poslední a v pořadí páté album "Trench" vydali vloni. Jeho předchůdce "Blurryface" z roku 2015 dvojici přinesl věhlas i komerční úspěch. Ze singlů "Stressed Out" a "Heathens" se staly globální hity a Twenty One Pilots vynesly řadu ocenění včetně Grammy. Očekávání spojená s novinkou "Trench" byla o to větší. Kapela se na ní vrací ke kořenům, zájemcům poslech rozhodně neusnadňuje. Kdo čekal frontální útok na mainstreamové posluchače, mýlil se. Přesto se na "Trench" najdou i popově líbivá místa.

Hala se pro návštevníky v sobotu otevře v 18.30. Předkapela The Regrettes zahájí večer ve 20 hodin, Twenty One Pilots zahrají od 21 hodin. Konec se předpokládá krátce před jedenáctou večerní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY