FVLCRVM se singlem "Loose" pokračuje na dystopické vlně

08.02.2019 09:57 - Dan Hájek | foto: Lousy Auber

Na úplném začátku byla tajemná reklama na fiktivní japonský (virtuální) produkt Shiten. Z ní se později vyloupl hitový singl "Words", na němž FVLCRVM odkryl, co chystá do své blízké budoucnosti. Tedy že bude vydávat jednotlivé tracky, videa a další mysteriózní záležitosti.

Do této série zapadá i novinka "Loose". Na ní Pišta Kráľovič nezapře svůj hudební rukopis spojující hned několik žánrů, použité industriální zvuky a cit pro nápaditou melodickou strukturu. Skladba navazuje na hudebníkovu předchozí tvorbu, ústřední téma vplouvá do dystopického světa, který by bez problémů zapadl do jakékoliv scény anime sci-fi snímku. Samotný vizuál taktéž čerpá ze stejného zdroje, hlavní roli v něm hraje rozbitý automat právě na Shiten.

Společně se singlem byla uvedena i free aplikace "fvlboard". Ta má podobu jakési klávesnice s abecedou, v níž Pišta sám publikuje všechny novinky na sociálních sítích, a dotváří tak celkový jedinečný koncept své prezentace. Appka je zadarmo ke stažení pro iOS v appstore.

FVLCRVM ani v případě "Loose" nezklamal, jedná se o skvělou píseň, která se neohraje a nabízí neobvyklý pohled do současného (nejen hudebního) vnímáni hlavního aktéra.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY