Myon představuje novou kompilační řadu "Tales From Another World"

08.02.2019 12:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Maďarsko není zrovna kolébkou taneční hudby, o to méně té trancové. V minulosti se jako jedni z mála tamějších umělců zasněného žánru globálně prosadilo producentské duo Myon & Shane 54. A právě polovina tohoto seskupení se rozhodla odstartovat novou kompilační sérii.

Márió Égető aka Myon se před časem odstěhoval do Ameriky, kde se mohl plně soustředit na svoji produkci i kariéru a plnit si své dlouholeté přání. "Vždy bylo mým snem přijít s kompilací, která by měla pro posluchače takový zásah jako ty v mém mládí. Tehdy to začalo kazetovými mixy a pokračovalo tanečními výběry. Právě tyhle formáty měly zásadní vliv na můj hudební vývoj. Cítil jsem, že chci něco vrátit zpět. Chtěl jsem přijít s něčím speciálním," dodává k novému počinu sám autor.

Jeho kompilační řada dostala název "Tales From Another World", ten úplně první díl pak podtitul "Volume 01 - South America". DJ a producent na něj vybral celkem čtyřiatřicet kousků, které rozdělil do dvou hudebně velmi pestrých setů. Fanoušci se mohou těšit na novinky například od Rogera Shaha, Ilana Bluestoneho, dua Gabriel & Dresden nebo Pavla Khvaleeva. Samozřejmě nechybí ani to nejnovější a několik exkluzivních remixů od samotného Myona.

Ve světě vyšla kompilace "Tales From Another World - Volume 01 - South America" digitálně již koncem ledna, její fyzický formát následoval pár dní poté. V Česku bude výběrovka ke koupi již v polovině února. Kdo by nechtěl čekat, může si ji zakoupit, stáhnout či poslechnout již nyní zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY