Maroon 5 o přestávce Super Bowlu ukázali jednu z nejnudnějších show vůbec

05.02.2019 08:04 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Finále fotbalové ligy Super Bowl bývá pro Američany takovým malým svátkem. Jedná se o jeden z nejsledovanějších pořadů roku a nechat si odvysílat i jednosekundovou reklamu během přenosu by vás obralo o celé jmění. Filmovým fanouškům se představují nadupané trailery žhavých novinek a hudební milovníci zase napjatě vyhlížejí přestávku. Čekání na druhou polovinu zápasu vždy zpříjemní nějaká hudební megastar. V minulosti to na hřišti rozjížděli například Michael Jackson, Madonna, Coldplay, Beyoncé, Lady Gaga, Katy Perry nebo Bruno Mars. A letošní Halftime Show si pro sebe uzmuli Maroon 5.

A dopředu můžeme konstatovat, že to byla jedna z nejnudnějších show za poslední roky. Adam Levine tu ukázal, že jako zpěvák stojí za starou bačkoru. Jeho zpěv byl chvílemi na úrovni hvězdné pěchoty talentových soutěží a celkově v sobě neměl potřebnou energii, která by přes sedm desítek tisíc přihlížejících fanoušků mohla strhnout. Nemluvě o těch milionech u televizních obrazovek. Žádné překvapivé prvky (nápis "LOVE" vytvořený na obloze pomocí dronů dnes už nikoho nepřekvapí), žádní výrazní hosté (hip-hopové hvězdy Travis Scott a Big Boi rozhodně nezaujali) a Adamovo postupné odhalování potetovaného těla muselo nechat suché i ty nejvěrnější fanynky (a fanoušky).

Přitom kdyby se na pódiu nečekaně objevila třeba taková Christina Aguilera a společně si střihli velmi úspěšný duet "Moves Like Jagger", kdyby se tolik neopisovalo z Madonnina vystoupení z roku 2012 (pochodové kapely a gospelové sbory) a kdyby se přišlo s nějakou technickou vychytávkou, která by zapojila celý stadion, mohlo se Adamovo kvíkání alespoň trochu omluvit.

Skupina 5. června zavítá i do pražské O2 Areny, toto vystoupení ale to správné call to action rozhodně není. Škoda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY