Timmy White v novém klipu "This Is Love" představuje svoji skutečnou lásku

20.01.2019 09:36 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Timmy White vyslal do světa nový singl a videoklip "This Is Love". Jak napovídá název, zabrousil tentokrát do ryze romantických vod, a aby byl snímek maximálně autentický, obsadil do videa svoji skutečnou přítelkyni Elišku, se kterou tvoří pár už dva roky.

"Já si natáčení užíval. Spíš jsem se bál, že Eliška se bude bát a stydět, ale stačilo pár prvních záběrů a byla úplně v pohodě a vznikly krásné záběry. Měli jsme jen dva natáčecí dny, bylo to extrémně náročné. Hlavně ten první den, kdy jsme točili venku, byla opravdu zima, ale outfity na většinu lokací jsme měli podzimní, kolikrát jen tričko a lehkou koženou bundu," vypráví Timmy White příběh natáčení.

Svůj v pořadí osmý videoklip má z valné části na bedrech právě sám hudebník. Považte - napsal text skladby, v produkci Timbre Music spolupracoval i na zvuku, je autorem scénáře klipu, který sám sestříhal. Režii a kameru dostal na starosti Tomáš Dietl.

White ve skladbě balancuje na hraně vkusného kýče, má příjemný hlas a samotné video je fajnovým ztvárněním vztahu zamilované dvojice. Žádná přisprostlá erotika dvou pokérovaných postav, naopak se v celém příběhu najdou citlivé duše, což dokazují komentáře na YouTube i slušná sledovanost klipu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY